luni, mai 03, 2010

despre comunicare

În meseria asta totul se reduce la comunicare şi la transmiterea informaţiei.
Pînă anul ăsta Serviciul de Ambulanţă Neamţ stătea destul de prost la acest capitol. Au recuperat, însă, rapid. Au învăţat repede noţiunea de comunicat de presă care a devenit literă de lege. Uneori sînt singurele mailuri pe care le primesc. Dincolo de statistică, uneori fac nişte surprize destul de plăcute cei de la relaţiile cu presa. Ca de exemplu, Ambulanţa Neamţ a fost singura instituţie care a trimis un comunicat oficial de genul acesta:

Doresc ca la anul, în raportul anual realizat de Freedom House pentru 2011, să nu mai citim că România are o presă parţial liberă ci „liberă”, că ocupă locul 88 în clasamentul anual al libertăţii presei alături de Bolivia şi El Salvador, după Burkina Faso, Namibia, Bulgaria şi Uruguay ci că ocupă un loc în primele 50 de ţări.
Doresc putere multă pentru menţinerea verticalităţii presei tuturor celor care o slujesc!

Un comentariu:

ainaw spunea...

Salut! Vrei să facem schimb de link-uri? Dacă vrei adaugă următoarele date în blogroll-ul tău: titlu: jocuri noi şi url: http://www.ejocuri-noi.ro . Eu îţi voi adăuga link-ul site-ului tău pe blogul oficial şi anume http://www.blog.ejocuri-noi.ro . Scrie-mi un comentariu pe blog să ştiu dacă să-ţi pun link-ul. Mulţumesc. :d