joi, mai 29, 2008

lehamitea

Pe www.agonia.ro proprietarul site-ului, Radu Herinean posteaza un text la recomandate. Un eveniment banal, de 1 iunie. In Suburbia din Bucureşti, Doua formatii, RAPARTA si O bere si-un cui. In deschidere Epitaph.
Preţ de intrare 10 ron.
Vine Alina Livia Lazar cu un acces de spontaneitate şi postează şi ea o propunere. Un editor îi sare în cap, proprietarul site-ului o trimite la casa de copii.
Am rasuflat uşurat, bine că n-a trimis-o în Suburbii.
Da stau să mă întreb.
Dacă aş avea un copil, cu o educatie cum am ştiut eu mai bine, ce Dumnezeu ar înţelege el din titlul ăsta O bere şi-un cui ?
Ce Dumnezeu să caute copilul meu în Suburbia ? Apropos, a fost cineva pe-acolo ?
Nu e pentru copii ? Si-atunci de ce anunţ ?
A. Iesplicaţia ar fi tot în text : cică Herinean cunoaşte pe unul din băieţii ăia. Eu nu mai înţeleg nimic. Ori e ziua copiilor, ori încă un motiv de băut pentru tot rumînul cumsecade.

P.s.
Eu as fi recomandat propunerea Alinei.

2 comentarii:

Anonim spunea...

e simplu. orice actiune a lui herinean urmareste atingerea unui scop CARE IL VIZEAZA PERSONAL :). Si s-a simtit vizat la textul lui li si ce a zis el hai sa fiu interesant sa fac o remarca imbecila. Acum cum zicea si un tip acolo "e visul oricarui copil sa platesti 10 ron sa asculti hip-hop". Adica pula mea vine si vasile munteanu sa isi verse patetismul prin niste comentarii de mos frustrat si apoi cu un text persuasivo-deprimant de tehnici de influentare anul 1437 !

a, de curiozitate. uitati-va la preturile pentru publicitate, la reclamele promovate de google pe site si la trafic. traficul il zic eu, 1.750.000. adica un milion sapte sute cinci zeci de mii de vizite ! Dar totusi radu nu primeste niciun ban, el face tot ce face pentru ca ne iubeste, este un mesia al oamenilor.

si ca tot sctia el acolo ca versurile celor hip-hoperi se apropie de poezie .... dude, come on, acum un an de zile scria texte din alea de pizde adolescente si frustrate si pe fundal punea james blunt :)

emil spunea...

Eu am fost in Suburbia si ala care-i spunea de mici si bere si intare=visul oricarui copil, dreptate avea.